2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Népszavazást akar a Jobbik az EU-tagságról

Népszavazást akar a Jobbik Magyarország európai uniós tagságáról – jelentette be Vona Gábor.

Az ellenzéki párt elnöke szerint a magyar társadalomnak az elmúlt tíz év tükrében kell döntenie az uniós tagságról. A Jobbik nem Európa-ellenes, de az Európai Egyesült Államok helyett a nemzetek Európájának híve.

A párt listavezetője a májusi európai parlamenti választáson az a Morvai Krisztina lesz, aki már 2009-ben is a Jobbik támogatásával szerzett mandátumot. A lista többi helyéről még nem döntöttek.

„Nem Európa-ellenesek vagyunk, hanem azt nem szeretnénk, hogy a nemzeti önrendelkezést teljes mértékben föladva beleolvadjunk egy Európai Egyesült Államokba, amely teljesen központosított, és nagyon nyilvánvalóan továbbra is lennének első osztályú és másodosztályú országok, nemzetek, polgárok, és Magyarország továbbra is rosszul járna” – jelentette ki Morvai Krisztina.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Aláírták az új, 15 éves gázszerződést a Gazprommal

Továbbra is biztosított az olcsó gáz Magyarországon – mondta Szijjártó Péter 2021. szeptember 27.

Elindul a Zöld Otthon Program

Egy hét múlva indul a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja az új, energiatakarékos ingatlant vásárló családok számára. 2021. szeptember 27.

Az idei Marketing Summit elegánsan helyezte fel a szakmát a felső polcra

Már a helyszínválasztás formabontó volt, hiszen a szervezők a megszorítások helyett, a minden tekintetében nishnek számító Haris Parkot választották a rendezvény otthonául. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!