2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Népszavazást akar a Jobbik az EU-tagságról

Népszavazást akar a Jobbik Magyarország európai uniós tagságáról – jelentette be Vona Gábor.

Az ellenzéki párt elnöke szerint a magyar társadalomnak az elmúlt tíz év tükrében kell döntenie az uniós tagságról. A Jobbik nem Európa-ellenes, de az Európai Egyesült Államok helyett a nemzetek Európájának híve.

A párt listavezetője a májusi európai parlamenti választáson az a Morvai Krisztina lesz, aki már 2009-ben is a Jobbik támogatásával szerzett mandátumot. A lista többi helyéről még nem döntöttek.

„Nem Európa-ellenesek vagyunk, hanem azt nem szeretnénk, hogy a nemzeti önrendelkezést teljes mértékben föladva beleolvadjunk egy Európai Egyesült Államokba, amely teljesen központosított, és nagyon nyilvánvalóan továbbra is lennének első osztályú és másodosztályú országok, nemzetek, polgárok, és Magyarország továbbra is rosszul járna” – jelentette ki Morvai Krisztina.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Lakbéremelésre készül a józsefvárosi polgármester

Lakbéremelésre készül a józsefvárosi polgármester

„Hosszú idő óta nem emeltünk lakbért, persze a jövő ezt elkerülhetetlenné teszi” – ezt mondta Pikó András polgármester a Józsefvárosi Momentum, csaknem teljes érdektelenségbe fulladt, lakhatási konferenciáján.
Pintér Sándor új rendőrségi vezetőket nevezett ki

Pintér Sándor új rendőrségi vezetőket nevezett ki

Új rendőrségi vezetőket nevezett ki Pintér Sándor belügyminiszter – derült ki a Belügyminisztérium (BM) szombati közleményéből. A tárca az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy Magyarország belügyminisztere szeptember 30. hatállyal – indokolás nélkül – visszavonta Halmosi Zsolt rendőr altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!