2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Nemzetközi szinten is egyre elismertebb a hazai kreatívipar

Első alkalommal rendezte meg a Nemzetgazdasági Minisztérium a Kreatívipari Fórumot, amelynek célja a kreatívipar stratégiai fejlesztési irányainak megvitatása volt. Az eseményen több mint tíz hazai tulajdonú kreatívipari vállalkozás képviseltette magát.

  • Nemzetközi szinten is egyre elismertebb a hazai kreatívipar

 A Kreatívipari Fórumon Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter és Jakab Zsófia, a tárca kreatívipar fejlesztéséért és ágazati koordinációjáért felelős miniszteri biztosa, a Magyar Divat & Design Ügynökség vezérigazgatója fogadta a résztvevőket.

A Caola Kozmetikai és Háztartásvegyipari Zrt., mint Magyarország egyik legrégebbi és legikonikusabb márkája, örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez. A cég története immár több mint 190 évre nyúlik vissza, és olyan ismert brandek fémjelzik, mint a Caosept, a Caonatur Baby, a Barbon, a Velmetina és az Ovenall. A vállalat mindig is elkötelezett volt a minőség és az innováció iránt, amely a kreatívipar egyik meghatározó eleme. Az elmúlt évtizedben a vállalat számos csomagolási díjat nyert, mindemellett pedig olyan klasszikus csomagolásokat tervezett, amelyek tovább erősítették a márka hírnevét.

A Kreatívipari Fórumot a Magyar Divat & Design Ügynökséggel együttműködésben szervezték meg, a rendezvény pedig lehetőséget biztosított arra, hogy a Caola bemutassa saját vízióját a jövőre nézve. A vállalat célja, hogy továbbra is úttörő szerepet töltsön be a hazai kreatíviparban, és elősegítse a gazdasági növekedést olyan innovatív termékekkel, amelyek hűek a Caola hagyományaihoz, ugyanakkor megfelelnek a modern kor követelményeinek.

"A Caola számára mindig is fontos volt, hogy a tradíciókat ötvözze a modern innovációval. A Kreatívipari Fórumon való részvételünk lehetőséget biztosított számunkra, hogy megoszthassuk tapasztalatainkat és elképzeléseinket a jövőre nézve, valamint együttműködjünk más hazai kreatívipari vállalkozásokkal a közös célok elérése érdekében" – mondta dr. Bándi Imre, a Caola Zrt. vezérigazgatója.

A vállalat elkötelezett amellett, hogy továbbra is jelentős szerepet vállaljon a kreatívipar fejlesztésében és támogatásában, hozzájárulva ezzel a nemzetgazdaság növekedéséhez és az iparág nemzetközi szintű elismeréséhez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tízmilliárd forintos fejlesztésbe kezd a HungaroMet Zrt.

Tízmilliárd forintos fejlesztésbe kezd a HungaroMet Zrt.

Tízmilliárd forintos fejlesztés kezdődik a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt.-nél, a projektben egy olyan klimatológiai adatgyűjtő rendszert és adatbázist építenek ki, amellyel segítik a klímaváltozás hatásaihoz való alkalmazkodást.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Pénzbüntetést kapott egy orvos, aki valótlan igazolást állított ki

Pénzbüntetést kapott egy orvos, aki valótlan igazolást állított ki

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség vádirata alapján a bíróság - nem jogerősen - súlyos pénzbüntetést szabott ki egy orvossal szemben, aki valós vizsgálat nélkül igazolta, hogy egy "beteg" nem szállhat repülőgépre - közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!