2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Nemzetiségek egymás mellett élésére jó példa Völgység

Átadták a Tolna megyei Bonyhádvarasdon a felújított önkormányzati hivatalt, művelődési házat és könyvtárat. Az épület együttes teljes energetikai felújítása 52 millió forintba került.

  • Nemzetiségek egymás mellett élésére jó példa Völgység

A beruházás része a bejárati székely kapu is, mely azt jelképezi, hogy a településen több nemzetiség él együtt. Az átadáson Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője azt mondta, Tolna megyére a Területi Operatív Programban több mint 27 milliárd forint jutott. 

Jó látni azt, hogy az elmúlt években megújultak a kórházaink, megújultak a körzeti orvosi, a háziorvosi, illetve a gyermekorvosi, fogászati rendelőink, és ezzel párhuzamosan megújultak, és egyre nagyobb ütemben épülnek a bölcsődék, újulnak meg az óvodák, az általános iskolák, a középiskolák is. Nem csak Magyarországon, hanem Erdélyben, Felvidéken, Kárpátalján, a Délvidéken is.– mondta az ünnepségen Pótápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!