2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Németh Szilárd: 200 ezer új munkahelyet teremtünk

  • Németh Szilárd: 200 ezer új munkahelyet teremtünk

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese foglalta össze a Magyar Honvédség eddigi munkáját.

Magyarország megnyerte a koronavírus elleni védekezés első harcát, amiben a Magyar Honvédségnek is nagy szerepe van - hangsúlyozta Németh Szilárd.

A magyar kormány az állami munkahelyek létrehozását tartja szem előtt, ami abban is megnyilvánul, hogy a közfoglalkoztatottak számát megduplázzák.

Speciális, önkéntes katonai szolgálatra várják a magyar embereket, akik napi 8 órás kiképzési napok során, szabad hétvége és ünnepnapok keretében tanulhatják meg a legfontosabbakat.

Az alapkiképzés után vissza lehet térni a polgári hivatáshoz vagy további hat hónapos kiképzésben is részt lehet venni.

Az országnak nagy szüksége van a Magyar Honvédség katonáira, békeidő, katasztrófa és világjárvány esetén egyaránt.

Ennek részleteit mondta el Németh Szilárd, az operatív törzs mai tájékoztatóján:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Az amerikai segély Ukrajna szuverenitásának végét jelenti?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!