2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Németh: Se agrárattasé nem volna, se ügy nem volna

Ha hamarabb életbe lép a szigorúbb törvényi szabályozás, az orgoványi takarékszövetkezet ügyében gyanúsított Kiss Szilárd nem lehetett volna a moszkvai magyar nagykövetség agrárattaséja – mondta Magyarország élőben című műsorunkban a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke.

A politikus emlékeztetett rá: a nemzetbiztonsági ellenőrzés szabályai idén február elsejétől változtak, mert az Alkotmánybíróság döntése alapján módosítani kellett a törvényt. „Se agrárattasé nem volna, se ügy nem volna, így következik egymás után a történet. Azt még azért hadd mondjam el, hogy Kiss Szilárd ügyének –  amivel gyanúsítja az ügyészség, és amiért eljárás indult ellene – semmi köze nincs az egyébként általa a Földművelésügyi Minisztériumnak végzett munkához. Mindenesetre jó fényt nem vet a magyar diplomáciára. Ebben egyetértünk” – mondta Németh Szilárd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!