2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:15

Belföld

Nem tudott erről Gaskó

Nem tudtak arról, hogy a dohánylobbi képviselői is jelen lesznek demonstrációjukon – jelentette ki Magyarország élőben című műsorunkban a Liga Szakszervezetek elnöke.

Hétfőn az érdekképviselet és tagszervezetei a magyarországi dohányipar céges autóinak segítségével torlaszolták el a fél útpályát a budai rakparton. Gaskó István szerint előfordulhat, hogy a multik és az érdekvédők szándékai egybeesnek. A szakszervezeti vezető hozzátette, a kormány eddig nem mutatott tárgyalókészséget a korkedvezményes nyugdíjazás ügyében, pedig ők az elmúlt csaknem húsz évben számos javaslatot tettek. „Az a kép rajzolódik ki, hogy a demagóg bunkó szakszervezetek ragaszkodnak egy elavult konstrukcióhoz, és nem hajlandók gondolkodni és modernizálni. Szó sincs róla! A kormány nem hajlandó. Mi ezer kezdeményezést tettünk már erre, nyilván költői túlzással, és soha nem volt reakció a kormány részéről 17 éve” – mondta a Liga Szakszervezetek elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Politico: a szankciók elhibázottak

Politico: a szankciók elhibázottak

A Politico hasábjain elemzi az orosz–ukrán háborút Andreas Umland, a Svéd Nemzetközi Ügyek Intézete Stockholmi Kelet-európai Tanulmányok Központjának elemzője, aki szerint a Nyugat nem elég határozott Oroszországgal szemben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!