2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Nem történt érdemi intézkedés a főváros részéről az idősotthonokban

A 2020. augusztus 24-én a www.hirtv.hu hírportálon „Nem történt érdemi intézkedés a főváros részéről az idősotthonokban” címmel megjelent médiatartalomban megalapozatlanul állítottuk, hogy a Fővárosi Önkormányzat Vázsonyi Vilmos Idősek Otthona Budapest, VI. kerület Rózsa utca 67. szám alatti székhelyén a lakók 30%-a meghalt a koronavírus miatt. A valóság ezzel szemben az, hogy a Fővárosi Önkormányzat által megadott adatok szerint ez az arány 17%. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy karanténban lévő dolgozók látták el a bentlakókat.

  • Nem történt érdemi intézkedés a főváros részéről az idősotthonokban

A lakók 30 százaléka meghalt a koronavírus miatt a Rózsa utcai idősotthonban - erről beszélt a Hír TV-nek exkluzív interjút adó ott dolgozó munkatárs. A fővárosi fenntartású intézmény alkalmazottja elmondta: volt, hogy karanténban lévő, vagy végzettség nélküli ápolókat dolgoztattak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A hídpénz-botrányt is napirendre vennék a balliberális politikusok az Európai Parlamentben?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!