2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Esztike gyűrűje 11:05

Belföld

Nem szűnt meg az eljárás a volt SZDSZ-es képviselő ellen

Nem zárult le a szemérem elleni erőszak miatt indult eljárás Bojár Iván András ügyében – ezt az egykori SZDSZ-es fővárosi képviselő volt élettársa mondta a Hír TV-nek.

Az ügyben a volt élettárs tett feljelentést, miután egy gyermekpszichológus arra a következtetésre jutott, hogy a férfi szexuálisan közeledett a kislányhoz. A liberális értelmiségi ellen kiskorú veszélyeztetése, bántalmazása, valamint súlyos testi sértés és zaklatás miatt is eljárás folyik.

„Nem zárult le jogerősen a szemérem elleni erőszak ügye, mivel most mindenki írja az összes többit, mert valóban gyanúsított az apa. Az ügyeket összevonták az első kerületi rendőrkapitányságnál: kiskorú veszélyeztetése, bántalmazása, súlyos testi sértés és zaklatás, ezt mind egy eljáráson belül vizsgálják, és most a szembesítés előtt állunk, aztán vagy lesz vádemelés, vagy nem. A szemérem elleni erőszak külön ügy, és ez sem zárult még le ez idáig” – közölte Bucsai Orsolya.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A NATO már bevetésre alkalmas erőket szervez

A NATO már bevetésre alkalmas erőket szervez

Ön szerint nevezhető az megelőzésnek, ha a NATO különböző nemzetiségű katonákból akar Ukrajnába szervezni úgynevezett gyorsreagálású hadtestet? Mert Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára kicsinyítve a tervezett akciót, annak minősítette.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!