2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Nem mond le Gyöngyös polgármestere az oltásmutyi után

  • Nem mond le Gyöngyös polgármestere az oltásmutyi után

Komáromy László arra hívta fel a figyelmet, hogy nem tudni, hogy a gyöngyösi polgármester felvette-e a ma esedékes második védőoltását. Azért sincs erről információnk, mert Hiesz György nem nyilatkozik a Hír TV-nek.

A tudósításban elhangzott, hogy a város baloldali polgármestere egy interjúban azt mondta, hogy nem csodálkozna hogyha a gyöngyösi kórház elállna a második oltás beadásától a történtek után. Ebben az esetben viszont az "első ampullát akár a kukába is kidobhatták volna", ugyanis a két oltás együttesen fejti ki a hatását - hívta fel a figyelmet Komáromy László.

A Hír TV tudósítója arra is rámutatott, hogy Hiesz más sajtóorgánumokkal szóba állt, és nekik kijelentette, hogy nem mond le. Ellenben mások felelősségét firtatta a történtekkel kapcsolatban - húzta alá Komáromy.

Kapcsolódó:

Horváth László: Egy parancsnoknak a parancsnoki hídon a helye

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!