2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Pajtakult 11:05

Belföld

Nem ment el a saját tárgyalására a pécsi polgármester

Felperesként hallgatta volna meg Pécs balliberális polgármesterét a bíróság, de ő nem jelent meg. Péterffy Attila azért perelte be a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivőjét mert azt állította róla: súlyos környezetkárosítást okozott.

  • Nem ment el a saját tárgyalására a pécsi polgármester

Üresen maradt a felperes helye a Pécsi bíróságon pedig a település polgármesterének kellett volna itt ülnie. Péterffy Attila ugyanis beperelte a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivőjét, aki szerinte megsértette a személyiségi jogát. Vicze Csilla ugyanis több alkalommal azt állította a balliberális vezető korábbi pozíciójában a Pécsi Hőerőmű vezérigazgatójaként 3 millió köbméter fát égetett el a kazánokban amivel környezetkárosítást követett el. Péterffy meghallgatása félbe maradt, most pedig el sem jött a tárgyalásra.

Péterffy eddig fél millió forint sérelmi díjat is követelt, ettől azonban most elállt. Vicze Csilla továbbra is kitart igaza mellett.

A per április 10-én folytatódik, melyre a bíró elrendelte a polgármester személyes megjelenését.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elhunyt Csapó Gábor

Elhunyt Csapó Gábor

Hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!