2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Belföld

Nem ment el a saját tárgyalására a pécsi polgármester

Felperesként hallgatta volna meg Pécs balliberális polgármesterét a bíróság, de ő nem jelent meg. Péterffy Attila azért perelte be a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivőjét mert azt állította róla: súlyos környezetkárosítást okozott.

Üresen maradt a felperes helye a Pécsi bíróságon pedig a település polgármesterének kellett volna itt ülnie. Péterffy Attila ugyanis beperelte a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivőjét, aki szerinte megsértette a személyiségi jogát. Vicze Csilla ugyanis több alkalommal azt állította a balliberális vezető korábbi pozíciójában a Pécsi Hőerőmű vezérigazgatójaként 3 millió köbméter fát égetett el a kazánokban amivel környezetkárosítást követett el. Péterffy meghallgatása félbe maradt, most pedig el sem jött a tárgyalásra.

Péterffy eddig fél millió forint sérelmi díjat is követelt, ettől azonban most elállt. Vicze Csilla továbbra is kitart igaza mellett.

A per április 10-én folytatódik, melyre a bíró elrendelte a polgármester személyes megjelenését.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!