2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Nehéz körülmények között élő gyerekeknek adtak vacsorát

Vacsorával és ajándékokkal várt 40 hátrányos helyzetű gyermeket a Református Szeretetszolgálat egy budapesti szállodában.

A karácsonyi ünnepségre 6 és 18 év közötti, nehéz körülmények között élő gyermekeket és fiatalokat hívtak meg a fővárosból és vidékről is. Az esemény fővédnöke, Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a rendezvényen emlékeztetett: a kormány ösztöndíjjal, családsegítő programokkal és családi adókedvezménnyel is segíti a hátrányos helyzetben élőket és a nagycsaládosokat is.

„Sikerült kiterjeszteni a családi adókedvezményt a szegények, a kisebb jövedelműek, a sokgyermekes nagycsaládok számára is. Én ezt nagyon jó dolognak tartom, mert így ha valaki csak egy-két százezer forintot keres, akkor is tudja érvényesíteni az egészségügyi járulékok és a nyugdíjjárulékok terhére. És akkor három gyerekkel ez több megtakarítást jelent, és ezeknél a családoknál ez nagyon fontos” – mondta Balog Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!