2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Belföld

Navracsics Tibor: 2023-ban hozzáférhetünk minden uniós forráshoz

2023-tól megnyílhatnak a zárolt európai uniós források Magyarország előtt - jelentette be Navracsics Tibor, a kormányinfón. A területfejlesztési miniszter elmondta: az újjáépítési alapra vonatkozó magyar nemzeti tervet elfogadásra ajánlotta az Európai Bizottság.

  • Navracsics Tibor: 2023-ban hozzáférhetünk minden uniós forráshoz

 Ez az első alkalom, hogy ezt hivatalos formában is bejelentette a Bizottság - emlékeztetett a tárcavezető. Kifejtette: a Bizottság értékelése szerint a magyar az egyik legjobb terv az unióban. Ennek eredményeként lehetőség nyílik arra, hogy Magyarország aláírja a helyreállítási alappal kapcsolatos megállapodást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!