2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Napról napra: Ursula von der Leyen-t ugyanazok a kérdések foglalkoztatják, mint a magyarokat

A hét legfontosabb belpolitikai eseményeivel várja Önöket Napról napra című műsorunk, amelyben szó lesz arról, hogy az Európai Bizottság új elnökével tárgyalt Orbán Viktor, körbejárjuk Kósa Lajos kijelentését is, miszerint csatatérré változtatná az ellenzék az önkormányzatokat és mai témáink között szerepel az is, hogy valóban kiszorítósdi kezdődhetett a szocialistáknál?

  • Napról napra: Ursula von der Leyen-t ugyanazok a kérdések foglalkoztatják, mint a magyarokat

- Jó döntés volt Ursula von der Leyen megválasztása. Egyebek mellett erről beszélt Orbán Viktor Brüsszelben, miután az Európai Bizottság új elnökével tárgyalt. A miniszterelnök a köztelevíziónak azt is elmondta , hogy ideológiai gerillák helyett egy olyan pragmatikus vezetőt juttattak a Bizottság élére, akit ugyanazok a kérdések foglalkoztatnak mint a magyarokat: ezek pedig a gyermekek és a családok jövője.

- Az ellenzék programja szerint csatatérré változtatnák az önkormányzatokat az októberi választásokon, a kormánypártok ezzel szemben a fejlesztést és a gyarapodást kínálnák a választópolgároknak - mondta Kósa Lajos a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke. Közben az ellenzék bár a teljes körű összefogásról beszél, Ferencvárosban még mindig nem tudtak megegyezni. Az előválasztást is elhalasztották egy héttel. 

- Felgyorsult az MSZP-ben a párt-vezetéssel nem szimpatizálók kiszorítása, ezért kapott ultimátumot Tóbiás József - írja szocialista forrásokra hivatkozva a Magyar Nemzet. Tóbiás őszig kapott időt arra, hogy eldöntse: kitölti-e parlamenti mandátumát, vagy pedig visszaadja azt. Az MSZP országgyűlési képviselőjéről nemrég derült ki, hogy ideje nagy részét a Kanári-szigeteken tölti.

A teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!