2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Belföld

Napról napra: Sok helyen borul az ellenzéki együttműködés

Egyre több vidéki nagyvárosban bomlik fel az ellenzéki együttműködés.

  • Napról napra: Sok helyen borul az ellenzéki együttműködés

Orosházán és Békéscsabán az MSZP saját jelöltet indít. Pécsett az LMP hátrált ki az összefogásból. Gödöllőn és Gyöngyösön is több ellenzéki polgármester-jelölt indul az őszi önkormányzati választáson, mint ahogy azt eredetileg tervezték.

Karácsony Gergely vezetésével működés-képtelenné vált Zugló - ezt írja az Origo, a zuglói önkormányzat pénzügyi bizottságának jegyzőkönyvei alapján. Ezekből kiderül, hogy a jegyző már tavaly jelezte, hogy Zugló valójában hitelből él. Túlélését hónapról-hónapra egy kétmilliárdos hitel-keret mellett az biztosítja, hogy semmit sem költenek fejlesztésre. A Zuglói Önkormányzat levélben cáfolta a kerület gazdálkodásáról szóló állításokat.

A Szent Jobb körmenetet gyalázta közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció egyik aktivistája. Homonnay Gergely az államalapítás ünnepének egyik kiemelt eseményét, és a Szent István ereklyét, trágár és közönséges szavakkal illette, valamint párhuzamot vont a körmenet és a Budapest Pride között.

A Fidesz legyőzése érdekében a Jobbik és a baloldali ellenzék együttműködését szorgalmazza a MAZSIHISZ - nyilatkozta a szervezet korábbi elnöke az egyik izraeli lapnak. A MAZSIHISZ tagadja, hogy támogatná a szövetséget, és elzárkózik a Jobbiktól.

Házasságon kívüli gyermekei is lehetnek a szexuális zaklatással vádolt Donáth Lászlónak- írja a Ripost, egy, a szerkesztőségüknek küldött olvasói levélre hivatkozva. A lap állítása szerint a szocialista lelkész lányáról, a momentumos Donáth Annáról is kiderült, hogy szintén zaklathatott egy nőt. Ennek ellenére a Momentum elnöke azt mondta: pártjának nincs álláspontja az ügyről.

A polgárőröknek is köszönhető, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország - mondta a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott. Nyitrai Zsolt kifejtette: a szervezet részt vesz az illegális migráció elleni küzdelemben, védik a határt és a magyar emberek biztonságát.

Részleteket a teljes műsorból tudhatnak meg:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kivonja katonáit Nigerből az Egyesült Államok

Kivonja katonáit Nigerből az Egyesült Államok

Megállapodás született az Egyesült Államok és Niger között az afrikai országban állomásozó amerikai katonák kivonásáról - közölte az ügyet ismerő forrás a Reuters hírügynökséggel pénteken, miután Kurt Campbell amerikai külügyminiszter-helyettes a nigeri vezetéssel tárgyalt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üti-veri egymást a DK és a Kutyapárt a Hegyvidéken

Üti-veri egymást a DK és a Kutyapárt a Hegyvidéken

Annak ellenére, hogy a Kutyapárt megnyerte az előválasztást a Hegyvidéken, Gyurcsányék ráindítják a jelöltjüket. A Kutyapárt szerint a DK, a DK szerint a pedig Kutyapárt az akadálya annak, hogy legyőzzék a Fideszt a XII. kerületben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!