2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Napról napra: Sok helyen borul az ellenzéki együttműködés

Egyre több vidéki nagyvárosban bomlik fel az ellenzéki együttműködés.

  • Napról napra: Sok helyen borul az ellenzéki együttműködés

Orosházán és Békéscsabán az MSZP saját jelöltet indít. Pécsett az LMP hátrált ki az összefogásból. Gödöllőn és Gyöngyösön is több ellenzéki polgármester-jelölt indul az őszi önkormányzati választáson, mint ahogy azt eredetileg tervezték.

Karácsony Gergely vezetésével működés-képtelenné vált Zugló - ezt írja az Origo, a zuglói önkormányzat pénzügyi bizottságának jegyzőkönyvei alapján. Ezekből kiderül, hogy a jegyző már tavaly jelezte, hogy Zugló valójában hitelből él. Túlélését hónapról-hónapra egy kétmilliárdos hitel-keret mellett az biztosítja, hogy semmit sem költenek fejlesztésre. A Zuglói Önkormányzat levélben cáfolta a kerület gazdálkodásáról szóló állításokat.

A Szent Jobb körmenetet gyalázta közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció egyik aktivistája. Homonnay Gergely az államalapítás ünnepének egyik kiemelt eseményét, és a Szent István ereklyét, trágár és közönséges szavakkal illette, valamint párhuzamot vont a körmenet és a Budapest Pride között.

A Fidesz legyőzése érdekében a Jobbik és a baloldali ellenzék együttműködését szorgalmazza a MAZSIHISZ - nyilatkozta a szervezet korábbi elnöke az egyik izraeli lapnak. A MAZSIHISZ tagadja, hogy támogatná a szövetséget, és elzárkózik a Jobbiktól.

Házasságon kívüli gyermekei is lehetnek a szexuális zaklatással vádolt Donáth Lászlónak- írja a Ripost, egy, a szerkesztőségüknek küldött olvasói levélre hivatkozva. A lap állítása szerint a szocialista lelkész lányáról, a momentumos Donáth Annáról is kiderült, hogy szintén zaklathatott egy nőt. Ennek ellenére a Momentum elnöke azt mondta: pártjának nincs álláspontja az ügyről.

A polgárőröknek is köszönhető, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország - mondta a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott. Nyitrai Zsolt kifejtette: a szervezet részt vesz az illegális migráció elleni küzdelemben, védik a határt és a magyar emberek biztonságát.

Részleteket a teljes műsorból tudhatnak meg:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország egy alternatívát tud kínálni az unión belül, hogy mi nem az ukrán háborúba öntjük a pénzt + videó

Magyarország egy alternatívát tud kínálni az unión belül, hogy mi nem az ukrán háborúba öntjük a pénzt + videó

A Fidesz marad a legerősebb párt - így értékelték a szakértők a Fidesz kampánynyitó eseményét. Orbán Viktor szerint a brüsszeli vezetés csődöt mondott, Európa gazdasága hanyatlik, migránsok százai kelnek át a határokon, és egyre több erőszakkal kell szembenéznünk. A miniszterelnök hozzátette: alázat nélkül nincs győzelem, a Fidesz politikai ellenfelei éppen azért nem tudnak nyerni, mert elfeledkeztek az alázatról.
Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Tízezer hajós és még ennél is több turizmusban dolgozó megélhetése kerülne veszélybe, ha Karácsony Gergely kitiltja a hajók nagy részét a Dunáról. A Duna-parti Építési Szabályzat tervezett módosítása szerint a jövő évtől tiltanák ki a hajókat a legtöbb kikötőből. A 24 kikötő több mint felét pedig megszüntetnék.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!