2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Naponta 1600-1800 véradóra van szükség

Napi 1600-1800 véradóra van szükség - mondta híradónknak az Országos Vérellátó Szolgálat igazgató helyettese. Nagy Sándor hangsúlyozta: a nyári időszakban különösen jól jön a segítség, mert ilyenkor többen vannak szabadságon és sok kisebb-nagyobb baleset történik. Ennek apropóján világbajnok kardvívónk Szatmári András is az ügy mellé állt.

  • Naponta 1600-1800 véradóra van szükség

"Soknak tűnik a motoros balesetek száma, jellemzően ahogy elkezdődik a szezon, nincs olyan hét, hogy ne történne motoros baleset."

 Erről egy motoros oktató számolt be még tavasszal. Sajnálatos módon nagyon sok baleset végződik személyi sérüléssel és ezek ellátásához szükség van vérre. Az Országos Vérellátó Szolgálat igazgató helyettese szerint leginkább nyáron kell felhíni az emberek figyelmét arra, hogy segítsenek és adjanak vért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!