2024. 02. 20. Kedd Aladár, Álmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

„Nagyon sok emberen segít Semjén javaslata”

Nagyon sok ember számára jelent majd megoldást az a törvényjavaslat, amelyet Semjén Zsolt nyújtott be az országgyűlésnek a devizahitelesek helyzetének javítása érdekében - mondta Volner János a Hír TV Magyarország élőben című műsorában csütörtökön.

  • „Nagyon sok emberen segít Semjén javaslata”

A törvényjavaslat szerint, a bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek mellett ismét tulajdonosaivá válhatnak korábbi ingatlanjaiknak. A Mi Hazánk Mozgalom ugyanakkor tovább bővítené a Nemzeti Eszközkezelő forrásait. Volner János a Hír TV-ben arról beszélt, hogy ennek költségeit a pénzintézetekre terhelnék, oly módon, hogy visszavezetnék a bankadót.

„A 2008-as pénzügyi válság , ami keresztül gyűrűzött aztán egész Európán és az egész világra kiterjedt , annak az egyik fontos tanulsága az volt, hogy azzal kell rendet tetetni, aki a bajt okozta, a hitel intézetek Magyarországon a devizahitelekkel egy hibás terméket helyeztek el a piacon, ezt nem lett volna szabad a lakosság részére lehetővé tenni, hiszen ezzel gyakorlatilag a lakosságot egy hitelcsapdába szorították az akkori szocialista kormányok” – fejtette ki a független országgyűlési képviselő televíziónkban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!