2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Belföld

Nagy István: Szükség van a piacokra

A biztonságos élelmiszer-ellátásban kulcsszerepe van a helyi piacoknak, ezért azok működése a koronavírus-járvány ideje alatt is kiemelten fontos.

A piacok a helyi gazdaság működtetői és abszolút nem okos döntés a mostani helyzetben bezárni ezeket a helyeket - mondta az agrárminiszter, Nagy István.
Kell, hogy legyen alternatív bevásárlási forma. Fontos, hogy megértsék az önkormányzatok is ezt, hiszen, ha a piacok nem lesznek nyitva, akkor az emberek áruházakba mennek majd, ahol jobban terjed a vírus.

„Kell, hogy legyen alternatíva, hiszen ezek zömmel a kültéren vannak, szabad levegőn vannak, adott nyitva tartással vannak. Azt kérjük az önkormányzatok vezetőitől, hogy ne korlátozzák, ne bezárják a piacokat, hanem nyissák ki! Hosszított, rugalmas menettel, hogy az emberek eloszolva, minél többen ott tudjanak lenni és vásárolni tudjanak. Természetesen ennek is megvannak a szabályai, hiszen egymásra vigyáznunk kell. Felelősséggel tartozunk egymásért”

- fogalmazott Nagy István.

Teljes beszélgetés:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Az általános iskolák érintettek leginkább a fertőzésben

Már javában tart a járvány negyedik hulláma. 2021. október 20.

Nemzetközi pályázat indult a Nyugati pályaudvar és környéke felújítására

Nemzetközi építészeti pályázatot hirdet a Nyugati pályaudvar és környéke megújítására a Budapesti Fejlesztési Központ. 2021. október 20.

CÖF-CÖKA: Aki a 2006-os jogfosztottakkal van, az a Békemeneten vesz részt

Aljas provokációnak nevezte a Civil Összefogás Fórum alapítója, hogy az ellenék eredetileg az Astoriára szervezte október 23-i rendezvényét. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!