2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:25

Belföld

Nacsa Lőrinc: Fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt

Az ország megvédésének kulcsa a nemzeti konzultáció kitöltése-hangsúlyozta Nacsa Lőrinc. A KDNP politikusa rámutatott: Magyarországnak sikerült mentességet kiharcolnia az olaj-szankciók alól, így az ország nem ütközik ellátási nehézségekbe. A politikus kiemelte: a baloldalt azonban ez sem érdekelte volna, mert minden olyan Brüsszeli javaslatot elfogadtak, ami tovább növeli a kiadásokat. Minél szélesebb egyetértésre van szükség, ezért fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt - tette hozzá a frakció-szóvivő.

  • Nacsa Lőrinc: Fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!