2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Nacsa Lőrinc: Elég a Momentum romboló politikájából

A Bálványosi Szabadegyetemről üzent a KDNP szóvivője az újabb olimpiai rendezést megtámadni kívánó baloldali pártnak.

  • Nacsa Lőrinc: Elég a Momentum romboló politikájából

Mint azt korábban megírtuk, a Momentum ismét támadólag lépne fel, ha Budapest megint megpályázna egy nyári olimpiát. Donáth Anna szerint ugyanis egy ilyen sportesemény megrendezése hátráltatja hazánk fejlődését.

Erre a hírre reagált egy rövid videóban Tusnádfürdőn Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője:

@hirtv_official

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője reagált Donáth Anna minapi rádiós interjújára, ahol arról beszélt, hogy ha Magyarország megpályázna egy következő olimpiát, akkor az ellen felfognak lépni!

♬ eredeti hang - HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

A Napi aktuális vendége volt Lampé Ágnes munkatárs Szabad Európa és Haraszti Gyula újságíró Magyar Nemzet volt, akikkel többek között ezekről a témákról beszélgetett M. Dobos Marianne műsorvezető: Magyar Péter felveszi EP-mandátumát, az RMDSZ nem támogatta a TISZA Párt felvételét a Néppártba.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!