2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Munkába állt Bándy Kata gyilkosa

Elvégezte a nyolc általánost és munkába állt a szegedi Csillag börtönben Bándy Kata gyilkosa – írja a Magyar Nemzet a Vasárnapi Blikkre hivatkozva.

Péntek László 2012 nyarán ölte meg a Pécsen rendőrségi pszichológusként dolgozó fiatal nőt. Miközben megpróbálta megerőszakolni, megfojtotta, a holttestét pedig egy bokros árokba rejtette. Tettéért első fokon tényleges életfogytiglani börtönbüntetést kapott, a másodfokon eljáró bíró viszont úgy döntött, hogy 40 év múlva feltételesen szabadulhat. A bulvárlap értesülései szerint a férfi jó eredménnyel végezte el az általános iskolát, a börtön épületében betanított munkásként hajtogatja a dobozokat és a zacskókat a minimálbér harmadáért, havi 33 800 forintért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!