2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Múltidézés és kampány a napirend előtti felszólalásokban

Kálmán Olga programjáról beszélt Oláh Lajos DK-s országgyűlési képviselő napirend előtti felszólalásában. Varga-Damm Andrea Jobbikos politikus 1956 szellemét kérte számon a kormányon. Dömötör Csaba szerint a Jobbik most azokkal a pártokkal fog össze a választásokon, amelyek annak idején akár meg is akadályozták volna a rendszerváltás.

  • Múltidézés és kampány a napirend előtti felszólalásokban

Kálmán Olgát népszerűsítette Oláh Lajos napirend előtt a parlamentben. A DK-s képviselő szerint főpolgármester-jelöltjük szembeszáll majd a kormánnyal, amennyiben megválasztják a főváros élére.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában úgy fogalmazott: Kálmán Olga mögött Gyurcsány Ferenc, az őszödi hazugsággyáros áll. Dömötör Csaba szerint az ellenzéktől olyan munka várható csak el a főváros működtetésében, amilyet a kampányban is végeznek.

Varga-Damm Andrea jobbikos országgyűlési képviselő felszólalásában Nagy Imre újratemetését hasonlította össze a miniszterelnök idei megemlékezésével. A képviselőnő szerint Orbán Viktor elvesztette '56 szellemét.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára rámutatott, hogy a 30 évvel ezelőtti időszak és az MSZMP utódpártjai sok adósságot hagytak maguk után, amelyek egy részét a mai napig törleszti a kormány.

Dömötör Csaba emlékeztetett: a Jobbik most azokkal a pártokkal fog össze a választásokon, amelyek annak idején akár meg is akadályozták volna a rendszerváltást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!