2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Felvidéki freskó 03:00

Belföld

Saját politikusa ellen indított fegyelmi eljárást a Momentum

Nyitrai Klárának, Baja polgármesterének annyi volt a „bűne”, hogy meg merte említeni, Donáth Anna enyhén szólva is félreértelmezhető nyilatkozatokat tesz.

  • Saját politikusa ellen indított fegyelmi eljárást a Momentum

A fegyelmi eljárás elindítását a Momentum is megerősítette a 24.hu-nak – írja a Pestisrácok.hu a portálra hivatkozva. A lap felkereste Nyirati Klárát, aki nem kommentálta a hírt. A portál ezután a Momentum több országgyűlési képviselőjét is megkereste – többek között Fekete-Győr Andrást –, de egyikük sem akart nyilatkozni. Egy neve elhallgatását kérő elnökségi tag ugyanakkor úgy fogalmazott a portálnak, hogy abszolút nem fér bele, amit Nyirati csinált, ilyen nincs.

Az ügy előzménye, hogy Nyirati Klára, a Momentum Mozgalom bajai polgármestere egy nyilvános beszélgetésen kritizálta Donáth Annát, amiért egy hétfői sajtótájékoztatón azt mondta, hogy 2022-ben is csak „befogott orral” vállalta a közös indulást velük, de a jövőben ezt nem fogja megtenni az országos politikában. Nyirati Klára közösségi oldalán reagált a történtekre.

A legfrissebb információk szerint Nyirati Klára kilép a Momentumból, és függetlenként folytatja tovább.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!