2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 13:25

Belföld

Minő meglepetés: hivatalosan is Donáth Anna a Momentum új elnöke + videó

Vasárnap a párt kongresszusán egyedüli jelöltként állt rajthoz. A friss pártelnök Gelencsér Ferencet váltja a pozícióban. Az EP-képviselő székfoglaló beszédében kiemelte, hogy pártja előtt nagy küzdelem áll és a Momentumnak azonnal cselekednie kell.

  • Minő meglepetés: hivatalosan is Donáth Anna a Momentum új elnöke + videó

Nem történt meglepetés a Momentum rendkívüli tisztújításán vasárnap. Ahogy az várható volt, verseny nélkül elnöknek választották az egyedüli jelöltként induló Donáth Annát, aki visszatérését azzal indokolta, hogy meg kell újítani az ellenzéket. Szokatlan módon Donáth az indulása bejelentésekor azt is megnevezte, hogy kiket kíván az elnökségben látni - írja a Mandiner.

A 2019-ben EP-mandátumot nyerő, 2022-ben szülési szabadságon lévő politikus számára nem lesz ismeretlen a feladat, hiszen volt már Momentum-elnök, méghozzá 2021 novemberétől 2022 májusáig. 

Emlékezetes: Donáth Fekete-Győr András előválasztási buktája után vezette először a Momentumot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!