2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Minden Gyerek Lakjon Jól – spanyol naposcsibék, francia kacsák

Ellenőrzést ígért a kormányszóvivő a Minden Gyermek Lakjon Jól Alapítványról megjelent hírekkel kapcsolatban.

A Magyar Narancs írt arról, hogy a Hegedűs Zsuzsa vezette szervezet Spanyolországból importálta a rászorulók között szétosztott naposcsibéket, a kacsákat pedig Franciaországból hozatta. Az alapítvány 2010 és 2013 között mintegy 600 millió forint támogatást kapott, a lap szerint csak az állatok szállítására több mint 160 millió forintot költött el. Az alapítvány közleményben reagált a cikkre, azt írta: visszaélések miatt Bogdán Lászlót, az alapítvány egyik munkatársát elbocsátották.

Kovács Zoltán kormányszóvivő kérdésre válaszolva azt mondta, hogy „az a monitorozás, amely minden EU-s, illetve magyarországi felzárkózáspolitikai, szegénységpolitikai intézkedéshez mellérendelten, hozzárendelten működik, természetesen foglalkozik az alapítvány tevékenységével, illetve méri az eredményeit is. Ezekről a megfelelő beszámolókban, illetve éves jelentésekben rendre hírt is szoktunk adni. Azokat az információkat, amelyek a sajtóban megjelentek, amire ön [riporter – a szerk.] utal a sajtóból, természetesen majd ellenőrizni fogjuk.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!