2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Milliárdos kárt okoztak a viharok

Másfél milliárdos kárt összesítettek eddig a hétvégi viharok után. A biztosítótársaságok azonban ennél jóval nagyobb összegre számítanak. Ezekben az adatokban ugyanis nincsenek benne a mezőgazdasági károk valamint az ipari létesítményekben, közintézményekben keletkezett rongálódások sem. A szupercellák leginkább Komárom és Baranya megyében, Tatán és Sellyén, valamint Dél-Budapesten sújtottak le. A bejelentések közel háromnegyede a jégkárokhoz kötődik. A biztosítótársaságok kitérnek arra is, hogy a magas kár-összegek összefüggnek az építőiparban bekövetkezett árrobbanással is.

  • Milliárdos kárt okoztak a viharok

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!