2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Milliárdokért küldene szociális segítőket az iskolákba az Emmi

  • Milliárdokért küldene szociális segítőket az iskolákba az Emmi

Szociális segítők dolgozhatnak szeptembertől az óvodákban és iskolákban. Erre az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) évente 5,6 milliárd forintot különít el. A szociális segítők feladata a tanácsadás és csoportos foglalkozások szervezése lesz. Elsősorban azért, hogy megelőzzék a gyermekek veszélyeztetettségét. Az új szolgáltatás bevezetését a minisztérium azzal indokolta, hogy egyre nagyobb kihívásokkal kell szembenézniük a tanároknak, mert nő a problémás gyerekek száma, akik közül sokan nem ismerik a társas érintkezés alapszabályait, és egyre fiatalabb korban jelenik meg az agresszió.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!