2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Mi lesz a kilakoltatási moratóriummal?

Meghosszabbítaná a kilakoltatási moratóriumot a kormány.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár azt mondta: a ma lejárt moratóriumot április közepéig hosszabbítanák meg, de személyes véleménye szerint egészen a nemzeti eszközkezelő működésének rendeződéséig fenn kellene tartani a devizaadósok segítségét. „A jelzálogalapú devizahitelesek esetében minden második devizahitelesnek segített a kormány. Nemcsak azoknak, akiket a kilakoltatás réme fenyegetett, hanem azoknak is, akiknek jelentős devizatartozásuk volt, és nem tudták fizetni. A kilakoltatási moratóriumot fenn kell tartani továbbra is, nemcsak áprilisig, hanem mindaddig, amíg a devizahitelekből való kiváltás, a nemzeti eszközkezelő működése nem rendeződik, illetve nem fog előrehaladni” – fogalmazott az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

A Trianonból kivezető magyar út és Európa saját Trianonját elkerülő útja ugyanazzal a lépéssel kezdődik, ezt a nemzeti identitáshoz való jog emberi jogként való elismerése, valamint az államok általi kölcsönös és érdemi szavatolása jelenti - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Várpalotán, a Trianon Múzeum újranyitási ünnepségén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!