2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Soroló 03:40

Belföld

Mi Hazánk: A Jobbik a Miskolcot tönkretevőket támogatja

A Jobbik azoknak akarja átadni a hatalmat Miskolcon, akik korábban tönkretették a várost - állítja a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Pakusza Zoltán emlékeztetett: Jakab Péter Tompa Sándort, a DK jelöltjét támogatja az ellenzéki előválasztáson. Tompa Sándor 1994-től 2010-ig országgyűlési képviselőként már dolgozott a körzetben, ez idő alatt pedig leépítették a Diósgyőri Kórházat és bezárták Lyukóbányát, ami után Lyukóvölgy elindult a lecsúszás útján. A Mi Hazánk politikusa szerint a jelölt a korábbi években bebizonyította, hogy képtelen fejlődést hozni Miskolc nyugati városrészében.

  • Mi Hazánk: A Jobbik a Miskolcot tönkretevőket támogatja

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!