2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Mi Hazánk: A Jobbik a Miskolcot tönkretevőket támogatja

A Jobbik azoknak akarja átadni a hatalmat Miskolcon, akik korábban tönkretették a várost - állítja a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Pakusza Zoltán emlékeztetett: Jakab Péter Tompa Sándort, a DK jelöltjét támogatja az ellenzéki előválasztáson. Tompa Sándor 1994-től 2010-ig országgyűlési képviselőként már dolgozott a körzetben, ez idő alatt pedig leépítették a Diósgyőri Kórházat és bezárták Lyukóbányát, ami után Lyukóvölgy elindult a lecsúszás útján. A Mi Hazánk politikusa szerint a jelölt a korábbi években bebizonyította, hogy képtelen fejlődést hozni Miskolc nyugati városrészében.

  • Mi Hazánk: A Jobbik a Miskolcot tönkretevőket támogatja

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!