2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 03:00

Belföld

Metrófelújítás: kész a pályázat, nemsokára meghirdetik

Napokon belül kihirdetik a 3-as metró felújításáról szóló tendert, a pályázatot már elkészítette a szakmai bizottság – jelentette be Tarlós István.

A főpolgármester azt mondta, a szerelvények felújítása csaknem 65 milliárd forintba kerül majd és 20 évvel növelheti meg az élettartamukat.

A hármas metró vonalán ma egy meghibásodás miatt nem közlekedtek a szerelvények a Deák tér és az Árpád híd között. Ezzel kapcsolatban Tarlós István azt mondta, a sínek cseréje másfél éve kezdődött és azóta is tart, a kocsik felújításáig pedig csak üzembiztos szerelvények fognak közlekedni, ezért a hármas metró vonalán biztonságosan lehet utazni.

„Jobb, ha felújítunk, mint ha semmi sem történik, mert ebben az esetben a metrót néhány éven belül le kell állítani, én azt kérem, a közvéleményt ne riogassuk, hiszen a szakértők rendszeresen vizsgálják ezeket a szerelvényeket, és ismereteim szerint súlyos utasításuk is van, idézőjelbe téve életveszélyes fenyegetésük, csak üzembiztos szerelvények kerülhetnek ki a forgalomba” – fogalmazott Tarlós István.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!