2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Mesterházy: Ez öngyilkos merénylet lenne

Nem Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon áll Molnár Zsolt zsarolása mögött – Mesterházy Attila szerint.

A szocialisták elnöke Dunaújvárosban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: öngyilkos merénylet lenne, ha az Együtt–PM Szövetség vagy a Demokratikus Koalíció az MSZP-t akarná meggyengíteni. Mesterházy Attila kifejtette: a baloldali összefogás tagjainak az őszi önkormányzati választáson is együtt kell működniük, a belső feszültség generálásával viszont az egész baloldalnak árthatnak.

– Ha igazak lennének ezek a hírek, akkor azért mondom, hogy ez egy öngyilkos stratégia lenne, mert ez nem csak számunkra jelentene problémát. Ha az MSZP számára problémát jelent, akkor ez nekik is problémát okoz, hiszen akkor tudunk jól szerepelni minden együttműködésben, ha az együttműködés minden szereplője kellő erővel, kellő támogatással tud részt venni ebben, és hogyha ezt belső feszültségek nem szakítják, vagy robbantják szét – mondta Mesterházy Attila.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!