2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Messze még Jakab mozgalmának párttá alakulása

A Mandiner beszámolója szerint a Nép Pártján Mozgalom bírósági bejegyzése továbbra sem történt meg, a Jobbik bukott elnöke ennek ellenére adományokat és pénzbeni támogatásokat fogad el és várja az utalásokat saját bankszámlájára.

  • Messze még Jakab mozgalmának párttá alakulása

Haladunk. Ezen a héten több száz kézfogás, több száz csatlakozó a Nép Pártján Mozgalomhoz - írja a volt pártelnök a közösségi oldalán. Jakab Péter azonban úgy kampányol pártja mellett, hogy az továbbra is csak a beszéd szintjén létezik, hisz a bírósági bejegyzése továbbra sem történt meg.

A Mandiner cikkezett arról, hogy Jakab már tavaly februárban is megpróbálta bejegyezni az egyesületet, ám ezt elutasította a Miskolci Törvényszék.

A még nem létező párt adományokat és pénzbeli támogatásokat azonban már elfogad. A bruttó másfél millió forintot kereső Jakab Péter saját weboldalán például bárki utalhat a politikus személyes bankszámlaszámára.

A bukott pártelnök honlapján egyébként nyoma sincs annak, hányan és összesen mekkora összeggel támogatták az augusztusban bejelentett mozgalmát.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!