2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Mérgesek Karácsony Gergelyre az autósok + videó

Kiderült, hogy végleg lezárhatják a pesti alsó rakpartot a Szabadság hídtól egészen a Lánchídig, a lezárást az autósok teljesen elutasítják, szakértők szerint környezetkárosító hatása is lehet.

  • Mérgesek Karácsony Gergelyre az autósok + videó

A napokban Szentkirályi Alexandra írt arról közösségi oldalán, hogy Karácsony Gergelyék végleg lezárnák az autósok elől a pesti alsórakpart egy jelentős szakaszát. A kormánypártok főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony személyesen fogadtatta el a baloldali többségű közgyűléssel a rakpart lezárásának tervét. Eszerint nem járhatnának autók a rakpart Szabadság híd és Lánchíd közötti szakaszán.

„Ez további forgalmi dugókhoz fog vezetni, és rendkívül környezetkárosító is lesz” – hívta fel a figyelmet az Autósok Szövetségének elnöke. Bögös Sándor a Magyar Nemzetnek úgy fogalmazott: a jelenlegi városvezetés kisebb csoportok érdekeit akarja képviselni, ezzel azonban százezrek életét keseríti meg.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!