2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Belföld

Menczer Tamás: Söprögessenek a saját házuk előtt a német, holland és svéd politikusok

Saját házuk előtt söprögessenek a német, holland és svéd politikusok. Így reagált Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára közösségi oldalán arra, hogy a család- és gyermekvédelmet szolgáló pedofilellenes törvény miatt több ország is elítélte Magyarországot. A látszat szerint saját országukban nyilvánvalóan minden rendben van, ezért ráérnek velünk foglalkozni, de kiderült, hogy ez nincs így – fogalmazott az államtitkár.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bajnai, rossz értelemben

Ne felejtsük, Bajnai Ganspergerről úgy fogalmazott egy korábban kiszivárgott beszélgetésben, mint akivel „együtt küzdöttek a barikádokon”.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!