2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Menczer Tamás elmondta, hogy mi Magyar Péter „hőstette” + videó

Menczer Tamás megosztott Facebook-oldalán egy videót, amelyben Huth Gergely újságíróval folytatott beszélgetést. A rövid részletben sommás véleményt mond Magyar Péterről.

  • Menczer Tamás elmondta, hogy mi Magyar Péter „hőstette” + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint érdemes megvizsgálni, hogy honnan is ered Magyar története: „Mi ennek a csávónak az eredete, a története, a kezdete?” – teszi fel a kérdést Menczer, majd így folytatja: 

Vagy tíz évig eltette a nagy lét, aztán felvette a feleségét. Ez a hőstette. 

(...) Az ilyen találjon csak haza a baloldalra, mi meg elmondjuk, hogy ő kicsoda, aztán majd az emberek döntenek június 9-én” – fogalmazott a politikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!