2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Radar 23:35

Belföld

Menczer Tamás: A kormány nem orosz-, amerikai-, török- vagy németbarát, hanem magyarbarát politikát folytat

A kormány magyarbarát külpolitikát folytat, a baloldal azonban ezt nem érti, mert ők soha nem képviselték a magyar érdekeket - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán szombaton közzétett videóban.

  • Menczer Tamás: A kormány nem orosz-, amerikai-, török- vagy németbarát, hanem magyarbarát politikát folytat

Menczer Tamás úgy fogalmazott, a kormányt gyakran vádolják azzal, hogy orosz-, amerikai-, török- vagy németbarát külpolitikát folytat.

"Ezzel szemben az igazság az, hogy mi magyarbarát politikát folytatunk", a baloldal azonban ezt nem érti, mert soha nem folytatott magyarbarát politikát, "így a koordinátarendszerben nem tudják elhelyezni, hogy ez mit is jelent" - fogalmazott a politikus.

Hozzátette, sokáig nem volt világos és érthető, hogy miért nem képviselik soha a magyar érdeket, "de ma már tudjuk, hogy mindez külföldi megrendelések alapján történik, külföldi finanszírozók alapján, és ezeket az embereket szolgálják ki".

Ha a baloldal kapna lehetőséget, akkor "a külföldi irányítás okán és a külföldi finanszírozók miatt belevinnének bennünket" az orosz-ukrán háborúba - mondta Menczer Tamás.

A közelgő európai parlamenti választásokra utalva kiemelte, "június 9. nagyon közel van, és a tét óriási".

Forrás: MTI

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!