2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Belföld

Mélyen hallgat a baloldal Osváth Zsolt botrányáról

Napok óta Osváth Zsolt influenszer botrányától hangos a sajtó, de az ügyre magukat most a gyermekvédelem szószólójának beállító baloldali pártok eddig nem reagáltak, ezért a Magyar Nemzet kérdéssel fordult hozzájuk.

  • Mélyen hallgat a baloldal Osváth Zsolt botrányáról

A lap emlékeztetett, Osváth Zsolt, az ismert baloldali influenszer egy videón beismerte: többször is pornográf képeket kért egy kiskorú fiútól. Ha ez utóbbi bebizonyosodik, akkor Osváth akár börtönbe is kerülhet, a törvény szerint ugyanis kiskorúról ilyen képek megszerzése és tartása bűncselekmény.

A Magyar Nemzet arra volt kíváncsi, hogy a baloldali pártoknak mi a véleményük az ügyről, valamint azt is megkérdezték, hogy szerintük nem hitelteleníti-e ez az eset a gyermekvédelem kapcsán megfogalmazott üzeneteiket. Osváth Zsolt ugyanis ismert baloldali aktivista, a 2022-es országgyűlési választások kampányában az influenszer propagandainterjúkat készített Márki-Zay Péter kormányfőjelölttel, de mások mellett Gyurcsány Ferenccel is és az összefogott baloldal kampányeseményein is rendszeresen szerepelt.

A szaerda kora délután küldött kérdésekre még nem érkezett válasz. Pedig az elmúlt hónap másról sem szólt az MSZP, a Párbeszéd–Zöldek, a Jobbik, a Momentum, az LMP és a DK számára, mint a gyermekvédelemről.

A Magyar Nemzet szerint a baloldalnak hirtelen nagyon fontossá vált a gyermekvédelem az elmúlt évtizedek tétlensége után, ám a számukra kellemetlen kérdésekre inkább nem válaszolnak.

Osváth Zsolt botrányáról először Noryna Diamond transzszexuális influenszer számolt be, aki arról beszélt, hogy a homoszexuális influenszer egy kiskorút csábított el. A sajtóban azóta egy beszélgetés képernyőfotói is megjelentek, megerősítve a történet valódiságát. A chatelés során Osváth intim képeket kért a kiskorútól. A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István a botrány kirobbanása után szexuális visszaélés bűntett gyanújával tett feljelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

Fotó: Osváth Zsolt a politikamentesnek hazudott gyermekvédelminek nevezett Hősök terei tüntetésen (fotó: HírTV)

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

„Akik ma irányítják, nem szeretik Budapestet. Csak a pénzt és a hatalmat szeretik” – mondja a Fidesz új videójában a párt főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra rámutatott: a főváros Gyurcsány Ferenc fogságában van. Erről tanúskodik minden, amit csinálnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!