2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Méheket akar telepíteni a buszmegállókhoz a VIII. kerületi baloldal

Méheket akarnak telepíteni a buszmegállókhoz a 8. kerület balliberális képviselői. Egy klímavédelmi munkaanyagban szerepel az az ötlet, hogy zöldítsék a buszvárókat, a növényekbe pedig tegyenek méhkasokat. A fidesz helyi szervezete jószándékú, de szakértelem nélküli környezetvédelemnek tartja az ötletet.

  • Méheket akar telepíteni a buszmegállókhoz a VIII. kerületi baloldal

Józsefváros fideszes önkormányzati képviselője a Bayer-showban beszélt a kerület balliberális képviselőinek klímavédelmi javaslatáról. Ferencz Orsolya egy munkaanyagra hivatkozva beszélt elképesztő ötletekről.

Ilyen klímastratégiát sikerült nekem is munkaanyagként látni, ahol az volt nagy ötlet, hogy a buszmegállókba telepítsenek zöld növényzetet, amibe méhkasokat és méhecskéket lehet majd tenni

- mondta Ferencz Orsolya, a VIII. kerület Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselője.

A munkaanyag nem nyilvános még, de információink szerint szerepel benne az is, hogy a köztéri szökőkutakban lehet majd fürdeni is, holott ezt a korábbi kerületvezetés megtiltotta. Az ellenzék vezette Józsefváros önkormányzata a Hír TV kérdésére azt válaszolta, hogy a klímavédelmi anyag végleges változata a következő testületi ülés elé kerül, ott lehet majd a részletekről tájékozódni.

Karácsony Gergely nem tartja elképesztő ötletnek a nyolcadik kerületi munkaanyagot, szerinte az utasoknak nem kell aggódniuk a méh támadásoktól, azok ugyanis nem bántják az embert, ha az ember sem bántja őket. 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!