2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Megvendégelték az átmeneti otthon lakóit

Rendkívüli programot szerveztek a zalaegerszegi Családok Átmeneti Otthonának. Csaknem harminc bentlakó érkezett a Zala utcai sporttelepre, ahol több szolgáltató tette színessé és hasznossá az egész napos rendezvényt.

  • Megvendégelték az átmeneti otthon lakóit

A családi napon jogász és úgynevezett coach, azaz tanácsadó is kötetlen beszélgetéssel segítette az érdeklődőket. Emellett masszőr, fodrász, sminkes és manikűrös is a résztvevők rendelkezésére állt. A szervezők célja az volt, hogy minél több szakmát bemutassanak.

Az otthon lakói és munkatársai egyaránt örömmel fogadták a megkeresést. A gyerekek izgatottan várták ezt a napot. Az eseményen közel 30-an vettek részt. Itt kicsik és nagyok egyaránt találtak kedvükre való elfoglaltságot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!