2023. 03. 21. Kedd Benedek napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Megvan, kit indít a Fidesz a Veszprémben

A kormánypárt Némedi Lajost, Veszprém egyik alpolgármesterét jelöli a február 22-ei időközi képviselő-választásra.

Ezt a térség korábbi fideszes országgyűlési képviselője, Navracsics Tibor jelentette be, majd hozzátette: a voksolás nem a kétharmados többségről, hanem a veszprémiek érdekeinek képviseletéről szól.

„Nekünk azt kell figyelembe vennünk, hogy ez a választás Veszprémről és Veszprém környékéről szól. Két város, Herend és Veszprém, több falu, illetve az ott élő emberek érdekeinek – párthovatartozás nélkül – a parlamentben való megjelenítéséről van szó” – fogalmazott Navracsics Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!