2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat 03:00

Belföld

Megváltozott munkaképességűek kaptak munkát egy sajószentpéteri új üzemben

123 megváltozott munkaképességű dolgozó kezdheti meg a munkát egy Sajószentpéteren átadott új üzemben. Az 500 négyzetméteres csarnokban világszínvonalú olasz gyártmányú síbakancsokat szerelnek össze. A gyártósort a világjárvány és a kijárási korlátozás alatt építette fel a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató cég, amely országszerte csaknem 600 embernek ad munkát. Az avatóünnepségen az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott, hogy a gazdasági gyarapodás nem mások által nyújtott kölcsönökből, vagy közpénzből adott segélyekből, hanem a saját értékteremtő munkánk által érhető el.

  • Megváltozott munkaképességűek kaptak munkát egy sajószentpéteri új üzemben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!