2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Megvalósíthatatlan ígéretekkel kampányol a Momentum

Megvalósíthatatlan ígéretekkel kampányol a Momentum. Azt ígérik, hogy EU-s pénzeket csak kórházakra, iskolákra és munkahelyekre költenének. A jelenlegi szabályok alapján ez nem lehetséges, a párt EP-képviselőjelöltje pedig maga is elismerte, hogy nem fogják tudni megvalósítani ezt a célt. Csillag Tamás szerint ez csak egy kampányszlogen, amit a helyén kell kezelni.

  • Megvalósíthatatlan ígéretekkel kampányol a Momentum

EU-s pénzt csak kórházakra, iskolákra, munkahelyekre. Ezzel a szlogennel ellátott plakátok lepték el Budapest utcáit az elmúlt napokban. A transzparensek a Momentum kampányának részei, amivel a május 26-i európai parlamenti választásokra készülnek. Az Unió kohéziós alapjában lévő összegeket ugyanakkor erre nem lehet felhasználni. Ezt a párt képviselőjelöltje Gulyás Márton politikai aktivista műsorában maga is elismerte.

Tudjuk, hogy az Európai Parlament pénze, a pénzeket, amiket kiosztanak, a kohéziós pénzeket nem lehet tényleg egy az egyben munkahelyekre, nem lehet egy az egyben bérekre, nem lehet egy az egyben iskolákra és kórházakra költeni

– mondta Csillag Tamás EP-képviselőjelölt a vitafórumon.

A műsorvezető rámutatott arra, hogy ez a választók megtévesztése. Csillag Tamás szerint ez a kampány része.

Ez egy kampányszlogen. Szeretném, ha ezt mindenki a helyén kezelné

– tette hozzá.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!