2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Megválasztása esetén Pécs polgármesterjelöltje jelentős fejlesztéseket tervez + videó

Megválasztása esetén jelentős sportfejlesztéseket tervez Pécs kormánypárti polgármesterjelöltje. Csizmadia Péter és Szőllősi György a Nemzeti Sport főszerkesztője ezekről beszélt sajtótájékoztatóján.

  • Megválasztása esetén Pécs polgármesterjelöltje jelentős fejlesztéseket tervez + videó

Szőllősi György a Sportoló Nemzet 2024 Program egyik előadója. A sorozat pécsi állomásán beszélt a hazai sport eredményeiről. Azt mondta, az utóbbi évek tapasztalata az, hogy csak olyan településeken élénk a sportélet, melyeknek kormánypárti vezetése van.

Szőllősi György főszerkesztő Nemzeti Sport: "Azt hiszem, hogy nem túlzás, akár a helyi, akár az országos politikáról beszélünk, hogy amikor a baloldal kezében van az irányítás, akkor a sport az mindig, nem hogy másodlagos, hanem sokadlagos kérdéssé válik, vagy igazából nem történik semmi a sport területén."

Pécs kormánypárti polgármesterjelöltje programjában modern uszoda és városi nagystrand valamint multifunkcionális csarnok építése mellett egy részletes városi szabadidősport program kidolgozása szerepel.

Csizmadia Péter polgármesterjelölt Pécs, FIDESZ-KDNP-ÖPE: "Tudjuk, hogy az igazi életminőség mérőfoka az nem biztos, hogy a gazdasági sikerekben létható és tetten érhető, hanem az egészségben. Az egészség pedig a mozgással kezdődik, ezért is fontos, hogy a mi programunk része, markáns része egy sportfejlesztési csomag."

A város lakói javaslatokat tehettek arra, milyen fejlesztéseket szeretnének a sport terén. A legtöbben a városi műjégpálya befedését kérték. Csizmadia Péter programjában ez is helyet kapott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Bevándorlóországgá akarja tenni Magyarországot az Európai Bíróság ítélete?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!