2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Megújult Salgótarján fő-plébániatemploma

450 millió forintból újul meg Salgótarján fő plébániatemploma. A nógrádi megyeszékhelyen azt a támfalat is megerősítik, amely a templom alapzatát védi. A város a Modern városok programban további forrásokra számíthat egyházi közösségi tereinek felújítására.

  • Megújult Salgótarján fő-plébániatemploma

Az évtizedek óta felújításra váró beton építmény a kormány támogatásának köszönhetően a templommal egy időben tud megújulni.

Salgótarján lakossága az elmúlt másfél évtizedben több mint tízezer fővel csökkent. A nógrádi megyeszékhelyen élők egy felmérés szerint a megyei jogú városok közül a legkevésbé boldogok. A város kormánypárti polgármesterjelöltje megállítaná ezt a folyamatot, és helyben tartaná a fiatalokat.

A kormány az elmúlt években több mint százhúsz templomot épített, és csaknem háromezret újított fel országszerte, és a Kárpát-medence magyarlakta vidékein.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény civódás indult meg a pécsi baloldali pártok között

Kemény civódás indult meg a pécsi baloldali pártok között

A cikk szerint a törés akkor következett be, amikor 2021-ben 12 pontos ultimátumot küldtek Péterffy Attila polgármesternek a saját koalíciós társai, és az MSZP-s körök hatalmi törekvéseit, valamint a demokratikus működést kérték rajta számon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!