2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Megszűnt a Jobbik veszprémi alapszervezete

Megszűnt a veszprémi Jobbik, miután Varga-Damm Andreát kizárták a pártból. A szervezet elnöke, Kovács Rajmund híradónknak elmondta, több társával együtt úgy döntöttek, hogy otthagyják a pártot, a csoport létszáma így 10 fő alá csökkent, emiatt pedig feloszlott az alapszervezet. Varga-Damm Andreát múlt héten zárta ki a pártból a Jobbik vezetése, úgy, hogy erről ő maga sem tudott. Tárgyalást ugyanis nem tartottak az ügyében. Jakab Péter elnökké választása óta sorra szűnnek meg a Jobbik alapszervezetei, korábban feloszlott a zalaegerszegi, az ozorai, az apci, a tarnaszentmiklósi és a horti, legutóbb pedig a hatvani csoport hagyta ott a pártot.

  • Megszűnt a Jobbik veszprémi alapszervezete

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!