2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Megszűnt a Jobbik veszprémi alapszervezete

Megszűnt a veszprémi Jobbik, miután Varga-Damm Andreát kizárták a pártból. A szervezet elnöke, Kovács Rajmund híradónknak elmondta, több társával együtt úgy döntöttek, hogy otthagyják a pártot, a csoport létszáma így 10 fő alá csökkent, emiatt pedig feloszlott az alapszervezet. Varga-Damm Andreát múlt héten zárta ki a pártból a Jobbik vezetése, úgy, hogy erről ő maga sem tudott. Tárgyalást ugyanis nem tartottak az ügyében. Jakab Péter elnökké választása óta sorra szűnnek meg a Jobbik alapszervezetei, korábban feloszlott a zalaegerszegi, az ozorai, az apci, a tarnaszentmiklósi és a horti, legutóbb pedig a hatvani csoport hagyta ott a pártot.

  • Megszűnt a Jobbik veszprémi alapszervezete

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!