2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Belföld

Megszorítások Ózdon

Megvonja az idénre tervezett támogatásokat és elveszi a képviselői kereteket Ózd jobbikos polgármestere. Janiczak Dávid így reagált arra, hogy az önkormányzatoknak is be kell fizetnie a kormány által létrehozott járvány-alapba. A helyi Fidesz szerint nem az embereken, hanem saját magukon kellene elkezdeni a spórolást.

Megszorításokat jelentett be az ózdi polgármester, miután kiderült, az önkormányzatoknál maradó gépjárműadót a kormány által létrehozott járványügyi alapba kell befizetni. Janiczak Dávid korábban kivéreztetésnek nevezte az intézkedést, ezért a jobbikos városvezető úgy döntött, elveszi az idénre tervezett sport, civil, egyházi és rendőrségi támogatásokat, és megvonja az önkormányzati képviselői kereteket is.

Nem végez tevékenységet egyetlen bizottság sem, tehát munka nélkül veszik fel ezt a pénzt.

A helyi Fidesz egyetért a költségvetés módosításával, de szerintük nem közvetlenül az emberektől, és a közösségektől kellene elvonni a pénzt.

A gépjárműadóból kieső bevétel egyébként a több mint 4 milliárd forintból gazdálkodó Ózd esetében csupán ötvenmillió forint.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Dömötör: Jakabnak még Miskolcon is Gyurcsányt kell támogatnia, nem kínos ez?

Újfent elszámoltatást és bebörtönzéséket ígért kormánypárti politikusoknak Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője hétfőn napirend előtt. Az ellenzéki képviselő felszólalására Dömötör Csaba válaszolt a kormányoldal részéről. 2021. szeptember 27.

Eltűnés miatt keressük Nikolics Vanessza Ágnest

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik. 2021. szeptember 27.

Kommunista győzelmet ajánlott a kormányoldal figyelmébe Tordai Bence az Országgyűlésben

Felszólalása alapján az ellenzéki politikus már borítékolta, hogy 2022-ben a mostani ellenzék szerzi meg a választási győzelmet. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!