2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Megrázó őszinteséggel vallott gyászáról Bagdy Emőke + videó

Hogyan emlékszik Császár Zsoltra, a gyermekére? – kérdezte Vujity Tvrtko a szombaton videómegosztóra felkerült műsorában Bagdy Emőkét a megrázó tragédia után fél évvel.

  • Megrázó őszinteséggel vallott gyászáról Bagdy Emőke + videó

Mint arról a hirtv.hu is beszámolt az egyesült államokbeli Phoenixben brutálisan meggyilkolták a magyar pszichológus, Bagdy Emőke fiát. Az elkövető a 18 éves afroamerikai Yaaliyah Ezekiel Jackson, aki akkor két hete volt próbaidőn szabadlábon egy reintegrációs program keretében. Egész gyermekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte. Állítása szerint a nővére lakásán vendégeskedett Bagdy Emőke fia, akit egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrt meg többször. Azonban valójában nyereségvágy állhatott a gyilkosság hátterében.

Bagdy Emőke a fiáról: Egy fényes csillag az életem egén

Az újságíró kérdésére válaszolva a pszichológus úgy fogalmazott: „Egy fényes csillag az életem egén. Korán lehulló csillag. De mellette ott áll a lányom, és tudom, hogy ők ketten is milyen szervesen összetartoznak. Elválaszthatatlanok. És tudom azt, hogy a lányom az életemnek az az ajándéka, aki segít abban, hogy elviseljem és tovább járjam ezt az utat.”

Nekem egy háttérerő érte élni, számára élni, együtt élni, élni és továbbvinni az életet. Dédunokám született nagypénteken, csodálatos ajándéka az életemnek

– részletezte a pszichológus.

A teljes cikket ITT olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!