2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Kék hírek

Brutálisan meggyilkolták Amerikában Bagdy Emőke fiát

Az egyesült államokbeli Phoenixben brutálisan meggyilkolták a magyar sztárpszichológus, Prof. Dr. Bagdy Emőke fiát - tudta meg a Blikk.

  • Brutálisan meggyilkolták Amerikában Bagdy Emőke fiát

Az arizonai helyi sajtóban futótűzként terjedt a hír, hogy október 21-én halálra késeltek egy 53 éves férfit, Császár Zsoltot. Úgy tudni, hogy az áldozat Bagdy Emőke fia - írta meg a Blikk.

„Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra” 

- erősítette meg a Blikk értesülését a klinikai szakpszichológus.

Az amerikai lapok az elkövető, a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson vallomását is idézik, amelyben azt állítja, hogy a nővére lakásán vendégeskedett Bagdy Emőke fia, és egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrta meg többször áldozatát.

„Amit olvastunk mi is a kinti lapokban, azok értelmetlenségek. A lányom, Zsolt ikertestvére és a vejem kint van Arizonában, még nagy erőkkel zajlik a nyomozás. Az amerikai jogok szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek, így a boncjelentéstől a tanúvallomásokig mindent. Ezért biztos forrásból mondhatom, semmi nem igaz abból, amit a sajtó leírt" - mondta el a részleteket Bagdy Emőke a bulvárlapnak.

"A fiamat - aki teológus volt - egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember volt"

- mondta megtörten a sztárpszichológus.

Jackson két hete volt próbaidőn szabadlábon, egy reintegrációs program keretében. Egész gyermekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte, így nyilván a tettestársai is, akik között nagykorú (21 év feletti) értelmi szerző is volt.

Jacksont elfogták és a társai védelmében hamis vallomást tett, hiszen fiatalkorú és kevesebb vesztenivalója lehet. Hirtelen felindulásra való hivatkozását el sem fogadták, hiszen úgynevezett secondary murderrel vádolják, azaz nem indulat-bűncselekménnyel. Nem először ölt embert, és súlyos indulatkezelési zavarai vannak - derül ki a Blikk cikkéből.

Nyitókép: Yaaliyah Ezekiel Jackson, az elkövető - County Sheriff's Office/Blikk

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!