2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 08:00

Belföld

Megpróbálták felakasztani társukat: új eljárás indul

Hatályon kívül helyezte és új eljárás lefolytatására kötelezte a Pécsi Törvényszéket a Pécsi Ítélőtábla abban az ügyben, amelyben emberölés kísérletével vádol az ügyészség két férfit.

A tényállás szerint a pécsi börtön egyik cellájában megpróbálták felakasztani társukat, mert az nem adott oda egy ruhaneműt a csomagjából. Első fokon hat, illetve öt és fél év börtönbüntetést kaptak. Az indoklás szerint a másodrendű vádlott ellen emberölés bűntette miatt egy másik eljárás is folyamatban van, ezért a jogszabályoknak megfelelően a két ügyet egyesíteni kell.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Főleg figyelmetlenség miatt több ilyenkor a tűzeset

Sohase hagyjuk ellenőrizetlenül a mindenszentek ünnepe és halottak napja alkalmából meggyújtott gyertyákat. 2021. október 28.

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre. 2021. október 27.

152 millió forintot kaptak eddig a covid-árvák

A köztársasági elnök által életre hívott alapítvány eddig 501 családban 860 gyereknek nyújtott anyagi támogatást. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!