2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Megkérdőjelezhető a lefoglalások törvényessége + Videó

Számos módszerrel rövidítik meg az autóhiteleseket a finanszírozók.

A Panaszkönyv stábjának nyilatkozó behajtók arról számoltak be, hogy több esetben megkérdőjelezhető a lefoglalások törvényessége. Volt olyan eset, amikor úgy hoztak el autót, hogy a kiszállásuk időpontjában még érvényes hitelszerződése volt az ügyfélnek. Arra is volt példa, hogy az adós tudtán kívül, az utcáról vontatták el a járművet.

Számos esetben a lefoglalt gépkocsikat az adós által fizetett úgynevezett értéknövelő javításra küldik, ilyenkor előfordul, hogy a szervizelés költsége meghaladja a fedezetként szolgáló autó értékét. A részletekről a Hír TV 19:30-kor kezdődő Panaszkönyv című műsorából tudhatnak meg többet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!