2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Belföld

Megint szembement pártjával a fideszes képviselő

Évek óta megy a Fidesz színeiben a párt álláspontjával szembe az a gyömrői önkormányzati képviselő, aki bizalmat szavazott a szexorgiáiról elhíresült polgármesternek. Gyenes Levente ellen a Gyömrői Társaskör kezdeményezett bizalmi szavazást, de a voksolásról a civil szervezet önkormányzati képviselője hiányzott. Azt mondta a Hír TV-nek, a polgármester tudta, hogy nem jó neki az időpont, de nem volt hajlandó áttenni az ülést.

Meztelen női testről szívott fel fehér port Gyenes Levente. Gyömrő független polgármesterének szexorgiáiról a Hír TV Célpont című műsora is beszámolt, a Blikk pedig fotókat is közölt azokról. A politikus tagadta a Célpontnak, hogy a fehér por kábítószer volt. A Fidesz, a KDNP és a Gyömrői Társaskör helyi szervezetei bizalmi szavazást kezdeményeztek Gyenes Levente ellen a képviselő-testületben. A társaskör képviselője azonban nem vett részt a csütörtöki voksoláson. „Hetente van egy olyan időpont, amikor nekem sosem alkalmas a testületi ülés, ez a városvezetés számára is teljesen nyilvánvaló volt, és pont erre az alkalomra tették a testületi ülést” – mondta Gáspár Krisztián, a Gyömrői Társaskör önkormányzati képviselője.

Gáspár Krisztián azt állítja: a polgármester nem volt hajlandó más időpontra tenni a rendkívüli ülést. A Fidesz önkormányzati képviselője ott volt ugyan, de szembement a helyi szervezet álláspontjával, és bizalmat szavazott Gyenes Leventének. „Nem láttam a fotókat és nem is akarom megnézni. Én úgy gondolom, hogy ez magánügy, nem rám tartozik. Azoknak a fotóknak a készítője a fotókat nem a nyilvánosságnak készítette, azt sem tudom, hogy milyen célból, de ez most engem különösebben nem érdekel. Én egy polgári, keresztényi értékrendet valló ember vagyok, és úgy gondolom, hogy a magánélet szentségét meg kellene tudni hagyni” – mondta Spaits Miklós fideszes képviselő.

A Fidesz helyi szervezetének elnöke mást gondol. Ducsai Sándor szerint Spaits Miklós véleménye köszönő viszonyban sincs a helyi Fideszével. „Már hónapokban, de talán most már években is beszélhetünk; az említett képviselő úr semmilyen módon nem azonosul a szervezetünk véleményével, álláspontjaival, tehát országosan kicsit talán furcsának tűnik ez a helyzet, de istenigazából itt a településen belül senkit, minket sem lepett meg az álláspontja” – mondta Ducsai Sándor, a Fidesz gyömrői elnöke.


Szűcs Lajos, a Fidesz Pest megyei elnöke azt mondja: Spaits Miklós vele és a helyi szervezettel sem egyeztetett.

Szűcs Lajos: Az önkormányzati választásokon majd a helyi emberek fogják mérlegelni azt, hogy egy ilyen helyzetben milyen polgármestert választanak maguknak.
Riporter: De azt gondolom, se az ön, se a Fidesz értékvilágába nem fér bele, amit a képeken láthattunk.
Szűcs Lajos: Erről azt gondolom, hogy nem is kell kérdést feltenni, mert egy keresztény erkölcsű családban valószínűleg ezek nem történhetnek meg. Én azt gondolom, hogy ezekről a kérdésekről – bár hálószobai titkok – mindenkinek saját magának kell elszámolnia.

Szűcs Lajos megvizsgálná, hogy a fotók miként jutottak el a sajtóhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

Együtt küzdünk egy gigászi harcban, hogy felszabadítsuk nemzeteinket azon gonosz eők uralma alól, akik tönkre akarnak tenni minket - jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök, aki üzenetet küldött Budapestre, a CPAC Hungary elnevezésű rendezvényre. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!